Hoe ga ik te werk?

Ik kom bij je thuis in de eigen omgeving. Dan is het dier het meest op zijn gemak. Hier bespreken wij het probleem of hulpvraag. Samen komen wij tot een plan van aanpak dat het beste bij jouw dier past. Ik stel wat vragen om meer inzicht in de situatie te krijgen. Jouw inbreng en kennis hierbij zijn ook erg belangrijk. Jij kent je dier het beste.

Mocht een behandeling bij mij thuis de voorkeur hebben, dan is dat mogelijk.

Mijn behandeling bestaat uit een combinatie van HTD-technieken, de bioresonantietherapie, tools van access consciousness, massage, aangevuld met gebruik van de essentiёle oliёn van Young Living. Onderdeel van mijn consult zijn ook praktische aanbevelingen (o.a. van Hersenwerk voor Dieren en diercommunicatie), die de band tussen jou en je dier verder versterken.

Duur van eerste consult: 1,5 uur.   Vervolgconsult: 1 uur.

Tarieven 2023

Eerste consult €90,-    Vervolgconcult €60,-

Pakket van 3 behandelingen binnen 4 weken: €10,- korting op de totaalprijs.

Reiskosten: eerste 20 km gratis. Daarna 21 cent per km.

Reading: €50,-

Telefonisch consult/video consult: €30,-  per half uur, vooraf te betalen.

Wandeling langs de Waal ….coaching relatie mens en dier…. €70,-

Healy resonance meting en behandeling van 5 dagen €50,-

Voor vrijblijvende informatie of het maken van een afspraak is mijn telefoonnummer:     06-46716556 of 0344-616489. Ook is een bericht via de contactpagina mogelijk.

KvK: 71624201

 

N.B.: alle behandelingen zijn ontwikkeld om het zelf-helend vermogen van het dier te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een dierenarts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg je dierenarts voor een medische behandeling.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.