Recensies

Lees hier wat anderen zeggen.

“Dank je wel Mary van Dijk voor de hulp die jij ons aanbood om Luna te helpen. Luna is blind en was heel onrustig, kan ook niet anders na alles wat ze heeft meegemaakt. Ze was naar mijn zeggen heel erg hyper. Ze rende alle kanten op, had geen rust in haar koppie . Ze claimde mij zo erg, dat ik geen kant op kon of Luna was bij mij, soms was het zo erg dat niet één van de andere honden in mijn buurt mocht komen, want dan maakte ze al ruzie met de andere honden. De rust is dankzij jou teruggekeerd. Ze speelt nu leuk met de andere honden. Ze is nu zo rustig geworden. Wat een rust in huis. Wat ben ik blij dat je ons die hulp aanbood. Nogmaals heel erg bedankt voor je hulp. Ik ben nu niet meer 24 uur per dag bezig om haar in de gaten te houden, bang dat ze de andere honden aanvliegt en vooral Angel was de pineut. We kunnen weer met rust de toekomst in en gelukkig zijn met de meisjes en de andere honden die van haar heel onrustig werden.”

Jeanette

Hallo allemaal, ik ben Lulu en dit is mijn verhaal!
“Hallo, ik ben Tova Strul. Ik wil graag vertellen over mijn hond Lulu.

Dit is een cavalier King Charles spaniel van 9 jaar oud. Lulu heeft suikerziekte en krijgt 2 keer per dag insuline. Ze was erg sloom en had weinig plezier in het leven.

Ik wil dit graag met jullie delen omdat andere mensen met zieke dieren en/of gedragsproblemen geholpen kunnen worden. Ik wist niet meer wat te doen om Lulu te helpen.

Tijdens een wandeling met Lulu kwam ik een heel lieve vrouw tegen; haar naam is Mary van Dijk. Zijzelf heeft ook twee cavaliertjes. We raakten aan de praat en ik deelde mijn zorg over Lulu. Mary vertelde over haar werk van Sereen Animals, wat zij doet voor dieren. Toen heb ik besloten om haar enkele Healing Touch behandelingen voor dieren te laten doen.

Na 4 behandelingen kon ik de verandering bij Lulu goed zien. De suikerziekte gaat vanwege haar leeftijd niet meer over, maar zij is niet meer zo sloom en staat vrolijker in het leven.

Ik moet nu naar mijn familie in Israёl. Ik ben heel blij dat Lulu dan naar Mary gaat logeren; zij krijgt daar persoonlijke zorg. Ik kan dan met een gerust hart weggaan.

Van harte raad ik aan: als je een probleem met je dier hebt, ga dan naar Mary.”

“Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor al je hulp en steun.

Onze Boy is een heel andere hond geworden, heeft rust gevonden, en wij hebben met elkaar geleerd om te accepteren hoe sommige dingen nu eenmaal zijn zoals ze zijn.

Boy kwam in januari 2017 bij ons, een wat bedeesde en zeer gevoelige pup, die niet spontaan bij je kwam, maar geweldig kon apporteren en dat ook de hele dag door deed. Slapen deed hij alleen als het echt niet anders kon. Naarmate hij ouder werd en hij buiten zijn vertrouwde omgeving kwam, raakte hij volledig in paniek. Met heel veel geduld en liefde hebben we dit wat kunnen verminderen. De tijd verstreek en er slopen steeds meer “gedragsproblemen” in. 2018 was een verschrikkelijk jaar voor ons met veel verdriet en veranderingen. Wij zijn toen in al onze emotie volledig aan Boy voorbij gegaan. Hij kreeg natuurlijk aandacht, eten en werd uitgelaten, maar hoe hij deze tijd ervaarde, stonden wij niet bij stil. Er volgde de afgelopen jaren voor Boy heel wat trainingsmethodes en therapieën, maar niemand kon ons echt helpen. Na afgelopen zomer een weekend te hebben gehad waarbij Boy wederom helemaal niet meer aanspreekbaar was door angst, besloten wij iemand anders voor Boy te zoeken. De fokker wist misschien iemand. Dit bleek Mary te zijn. Na een heel goed telefoongesprek, waarin wij ook aangaven Boy helemaal niet kwijt te willen, maar dat we niet meer wisten hoe we verder moesten met zijn gedrag, spraken we af dat wij eerst nog iets met een andere hondentrainer gingen proberen.
Deze afspraak ging die week niet door, toen hebben we Mary gebeld en gevraagd of zij ons wilde helpen. Met en door al haar gesprekken, adviezen, en deze ook consequent zelf in de dagelijkse praktijk uit te voeren en de combinatie van healings en aromatherapie, begon Boy een heel andere hond te worden. Natuurlijk zijn er nog wel wat karaktertrekjes, maar daar hebben we anders mee leren omgaan. We zijn heel gelukkig dat Boy bij ons is, met z’n drieën wandelen, en ook met de autorijden is nu ontspanning en fijn voor ons allemaal. Ook slaapt Boy nu eindelijk overdag, en is niet meer een opgedraaide veer die ieder moment kon exploderen. Boy is in balans en geniet ook zichtbaar nu van zijn leven bij ons.

Mary wij wensen je alle goeds en hoop dat je nog veel honden en hun mensen mag helpen.”

Johan, Nicolien en Boy.

“Hierbij wil ik (Bella), Mary bedanken, dat ik door jouw behandeling zonder angst en blaffen “Oud en Nieuw” heb beleefd. Ook mijn vrouwtje is hier heel erg blij mee. Verder heeft Mary ook de angst voor grote honden bij Bella weggenomen. Dit was omdat zij was aangevallen door een grote hond. Ik beleef het als heel fantastisch wat Mary doetl Dank je wel hiervoor.”

Bella en Marja (vrouwtje)

“Lieve Mary,

Wat was het fijn dat je ons kwam bezoeken en Joepie en mij hebt geholpen. Joepie heeft weer normale ogen en loopt weer normaal rond zonder stress. Ik voel me weer met hem verbonden en voel dat de verzorging zo goed is. Bedankt voor je hulp en delen van kennis.”

Henriette van Zijl

“Ik ben het baasje van Rocky en wil even laten weten dat ik zeer tevreden ben met de behandeling die Mary “Sereen Animals” bij Rocky heeft gegeven. Ik ben de hond nog beter gaan begrijpen. Er is in meerdere problemen bij Rocky veel verbeterd en voelt zich op straat tegen andere honden nu meer mans; durft meer.

Dank je wel Mary ook namens Rocky.”

“Lola had erg last van jeuk en heel veel likken. Ze was hiervoor al een 1,5 jaar in behandeling bij de dierenarts. Ze kreeg daar medicijnen voor, maar jammer genoeg deden die hun werk niet meer. De mensen raadden mij Mary van Dijk van Sereen Animals aan. Direct contact opgenomen met Mary en een afspraak gemaakt. Na 2 weken kwam Mary bij ons thuis. Zij zei vrijwel direct dat het geen allergie was, maar dat Lola dit deed omdat ze zich verveelde. Mary zei dat ik hersenwerk spelletjes moest doen met Lola, dit om haar bezig te houden.

Mary zei ook dat Lola een hondje is dat met haar neus moet kunnen bezig zijn, heel veel snuffelen dus. Mary vroeg of ik veel stress had, wat dus ook zo is! Zij kon mij zeggen dat Lola die stress aanvoelt en dat het dan overgaat op haar. Ondertussen ben ik al een kleine 2 maand bezig samen met Lola om hersenwerk spelletjes te doen. Ik kan vol overtuiging zeggen dat dit werkt! Lola neemt al 2 maanden geen medicijnen meer en heeft vrijwel geen jeuk meer.

Ik heb ook etherische olie gekregen om een ontspan moment voor mij en Lola te creëren. Ik masseer dit zacht op Lola haar vacht en samen met honden relax-muziek werkt dit heel ontspannend voor Lola en ook voor mij. Mary haar bezoek heeft heel veel betekend voor ons. Dankzij haar begrijp ik mijn hondje nu meer, doe ik dingen waar ik anders niet bij stil stond. Ik kan met mijn hand op het hart Sereen Animals aanbevelen. Door dit bezoek is Lola nu medicijnen vrij! En doen wij veel leuke en nieuwe dingen samen. We begrijpen elkaar veel beter. “

Nele & Lola

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.