Over Mary

Als Britse van geboorte woon ik al 38 jaar in Nederland. Samen met mijn Nederlandse man heb ik 4 kinderen die hier zijn opgegroeid. Ook mijn twee cavaliertjes Olly en Sacha maken deel uit van mijn gezin.

Mijn beroep in de zorgsector heeft mij altijd veel voldoening gegeven. Mensen zijn allemaal zo verschillend maar toch heeft iedereen dezelfde behoefte aan liefde, respect en acceptatie. Maar dieren zijn altijd een rode draad in mijn leven geweest.

Wij kunnen van dieren leren

Als kind kon ik mijzelf identificeren met de dieren; ik vertelde hen alles, zelfs mijn diepste kindergeheimen. Hieruit ontstond het verlangen om meer voor hen te kunnen betekenen. Wij kunnen van hen leren, zij hebben geen verborgen agenda. Het maakt niet uit hoe iemand eruit ziet, zij voelen exact hoe het met iemand gaat. Wij kennen allemaal het verhaal van de hond die na het overlijden van zijn baas dagen bij het graf zit.

Door middel van verschillende opleidingen heb ik mij in het welzijn van dieren verdiept. Het is een prachtige reis geweest. De spiegel van mijn eigen honden hebben mij ook veel geleerd. Als ik in hun trouwe ogen kijk, zie ik onvoorwaardelijk liefde.

Zelf-genezend vermogen

Onze lichamen en die van de dieren hebben een natuurlijk genezend vermogen. Een kras op de knie heeft weinig aandacht nodig voordat het vanzelf geneest. Zo wonderlijk is de natuur. Door balans in het energiesystem van een dier te brengen wordt het zelf-genezend vermogen geactiveerd. Dit doe ik door speciale technieken en massages. De onbalans, veroorzaakt door angst, pijn of andere nare ervaringen, wordt hierdoor hersteld. Komt het dier tot rust dan treedt herstel in alle aspecten meestal vanzelf op.

Natuurlijk moet dit nooit de plaats van de deskundigheid van de dierenarts vervangen. Het werkt complementair.

 

PP )DHulp voor u en uw dier

Middels respect, acceptatie en begrip voor het individuele dier is het mijn doel om hun welzijn te vergroten. Door echt contact met uw dier te hebben wil ik zijn of haar levens- plezier bevorderen, vrij van onbalans wat soms in de weg staat. Denk aan een hond of kat uit het asiel. Of ook andere problemen die dieren kunnen hebben waarbij ze niet lekker in hun vel zitten. Het is soms een hele zoektocht om oplossingen te vinden. Ik help u en uw dier hier graag mee!

Gevolgde opleidingen

 • Healing Touch Voor Dieren, de levels 1 t/m 5 advanced proficiency
 • Hersenwerk Begeleider en Specialist Seniorenhond & Hond met chronische beperking
 • Belasting en Belastbaarheid bij Honden
 • Pups en Ontwikkeling ( Sam Turner)
 • Werken met Etherische oliёn.
 • Stervensbegeleiding, Rouwverwerking Dieren.
 • Dieren Communicatie ( Mieke Zomer )
 • Tellington Touch
 • Begeleiden van de geblesseerde Hond
 • Natural Animal Communication ( Dr. Helen Da Vita PhD )
 • Animal Communication Guide To Assisting Lost Animals ( Dr. Helen Da Vita PhD )

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.