De Healy

Einstein voorspelde al dat het medicijn voor de toekomst gebaseerd zou zijn op frequenties!

En deze “toekomst” is nu het heden. Ik voel me zo dankbaar dat ik voor mijn werk van dit nieuwe instrument gebruik kan maken.

De Healy is een gecertificeerd apparaat, ontwikkeld door de Duitse wetenschap, dat de bioresonantie toegankelijk maakt voor iedereen. Het is een klein ingenieus kastje dat in verbinding staat met een app op m’n telefoon. De Healy is een draagbaar en goedgekeurd medisch apparaat en het resultaat van tientallen jaren onderzoek.

Elke celmembraan in een lichaam heeft een frequentie ofwel trilling. Deze frequenties kunnen veranderen door blokkades zoals angst, boosheid, spanning, enz. Denk eens aan geweld van buitenaf, een dreigende situatie. Als dit lang duurt, leidt het tot een disbalans op celniveau, wat zichtbaar kan worden in vermoeidheid, huidproblemen, klachten aan spieren, chronische pijn, enz.

Je kunt het vergelijken met de radio. Wanneer die niet goed is afgestemd, gaat hij kraken. Je hoort de storing. Zo is het ook met een lichaam. Door nu met de Healy de goede frequentie aan te bieden, gaat de verstoorde trilling in het lichaam weer in de pas lopen, zoals het hoort.

De Healy maakt eerst een analyse van de balans/gezondheid van een lichaam. Na deze analyse stuurt het kastje de juiste frequentie uit om de verstoorde frequentie weer in evenwicht te brengen.

Hoe werkt het?

Voor een Healy-consult vraag ik alle gegevens van je dier; ook heb ik een goede foto van het hoofd nodig. Beide ogen moeten goed zichtbaar zijn. Van deze gegevens maakt de Healy een totale analyse van onderliggende kwesties op mentaal, emotioneel maar ook fysiek gebied. Het pdf-rapport van de analyse stuur ik naar je toe.

Naar aanleiding van deze analyse stuurt de Healy het juiste frequentie-programma naar je dier. Het Healy-consult zorgt ervoor dat gedurende 5 dagen deze juiste frequenties naar je dier worden toegestuurd. 

Op onderstaande foto’s zie je een Healy-behandeling ter plekke. Maar meestal doe ik een Healy-consult op afstand. 

Een Healy-consult kost €50,00.

Kennismaken met de Healy?

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden voor jouw dier!

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.